Nytt år, ny hemsida!

Välkommen till vår nya webbsida. Här finner du precis samma information som tidigare, paketerat i ett nytt utseende. Tanken med vår nya hemsida är att den kommer att uppdateras oftare än tidigare. På startsidan finner du det mesta, men man kan även klicka sig vidare på hemsidan för att gräva lite djupare.

Ambitionen är att vi så småningom kommer att lista alla våra medlemmar (och inte bara visa upp våra nyaste) och för att detta ska bli så bra som möjligt så vore det kanon om våra medlemmar kan hjälpa oss. Tanken är att du som företagare skickar en bild till oss som representerar din verksamhet, en verksamhetsbeskrivning om ert företag och vad för tjänst eller produkt ni säljer, tillsammans med kontaktuppgifter. Skicka detta till vår webmaster Joel Lager på hello@joellager.se  så uppdateras detta så snabbt som möjligt.

Har du som företagare en kampanj, event eller liknande som du vill marknadsföra lite extra? Skicka ett mejl så kanske vi kan få upp någonting här på sidan.

Se även till att gilla Majorna Älvsborgs Företagsförening på Facebook. Här läggs det titt som tätt upp nyheter och tips i kortare format.