PorterOtto

Produkt/tjänst:
PorterOtto arrangerar sedan lång tid Porter- och ölprovningar, oftast i det 200 år gamla Porterkaret, Kungens kanna som står i ändan av hotell Waterfronts parkering, vilket rymmer drygt 20 personer.

Oftast handlar det om Porter och stout men jag håller även provningar men andra sorters öl och andra teman som exempelvis Öl på Köl, Ölresan, Lokala Mikroöl, Stora Ölskolan, Gammal lagrad Porter, Öl på Grosshandlarns tid, Påsköl, Julöl med mera. Har man speciella önskemål så kan jag lösa det mesta.

Ibland inleder jag med en kortare historisk rundvandring i Klippans Kulturreservat. Området med Sveriges dyraste mark (två gånger betalade vi Älvsborgs lösen till danskarna) har en spännande historia från medeltidsborg via Ostindiska kompaniet till modernt Porter och sockerbruk.

Normalt är det endast bokade grupper både privat eller företagsgrupper som jag tar emot men under GBG Beer Week varje vår brukar jag hålla några öppna provningar som annonseras på deras hemsida.
Då och då håller jag provningar ute hos företag eller i samband med ölfestivaler och mässor som exempelvis: En öl och Whisky Mässa, Göteborg; Nolia Beer, Umeå; Stranda Porterfestival, Norge

Ofta håller jag också provningar åt Hotel Waterfront, Porter Pelle, Hotell Eggers, ARKEN konferens & SPA eller Sjöfarts Museet

Kontaktuppgifter:
Otto Lundell
0708-12 58 02
Epost: porterpedagog@gmail.com

Hults Restaurang ekonomisk förening
Klippan 1H
414 51 Göteborg